Terrorattack med lastbil i Stockholm 2017 – false flag NATO-övning eller äkta fake?

stockholm-attack

Denna bild finns i ett par olika varianter med identisk bild av läkaren i förgrunden samt olika bakgrunder. Varför har någon fejkat bilder?

Terrorattack i Sverige – kan inte bevisas eller motbevisas

stockholm-attack.jpg

I bakgrunden syns en kvinna som vi känner igen från attacken i London Mars 2017

(Om terrorattacken i Stockholm längre ner i dokumentet.)

Med tanke på att en del tidigare terrorattacker visat sig vara false-flag (en del med äkta dödsfall och andra med fejkade) så är frågan relevant hur det står till med attacken i Stockholm april 2017. Främst går tankarna till attackerna i Nice och Berlin just eftersom en lastbil var inblandad även i dessa. Terrorattacker duggar tätt så det är svårt att läsa in sig på alla, men jag gör här gärna en jämförelse med Berlinattacken.

Eftersom “ögonvittnen” skulle kunna vara t. ex. CIA-anställda, dolda journalister eller köpta på annat sätt (FEMA-skådespelare), så kan tyvärr inte ögonvittnen användas som bevis åt endera hållet. Jag säger detta eftersom folk stenhårt accepterar vad som helst som visas i media om det handlar om personer som presenteras som ögonvittnen. Men det kan handla om sanna ögonvittnen eller falska. Framför allt är det CNN som man ska undvika för att inte hamna i centrum av lögnproduktion, där Anderson Cooper ofta arbetar som intervjuare av just ögonvittnen till terrorattacker. Han är enligt uppgift före detta CIA-agent, men sanningen skulle också kunna vara att han fortfarande är det.

Berlin December 2016 – lastbilen som INTE körde in på julmarknaden

Berlinattacken kan omöjligt ha gått till som den officiella historien kräver. På filmerna syns tydligt att lastbilen inte kör in på julmarknaden utan dundrar förbi rakt fram som resten av trafiken. Ändå ser man en del människor i samma veva tokrusa därifrån. Varför springer de? Om föraren skulle ha kört in på parallellgatan (julmarknadsgatan) som krävs för att historien ska fungera, så skulle dessutom bodar, stolpar, granar, dekorationer, etc, vid ingången ha drabbats betydligt hårdare än utfallet. Om lastbilen skulle lyckats med att forcera stolphinder och annat så borde den nedre fronten på lastbilen ha blivit totaltdemolerad (och bromsat in hans framfart), men utfallet visar att det snarare är glasrutan (övre fronten) som blev totalkrossad – måhända av den mjuka julgranen som man kan se sticka ut ur rutan… ?

Det verkar som om lastbilen aldrig befunnit sig på julmarknadsgatan utan endast backat in vid den tänkta utfarten, bl a därför att bilderna visar att lastbilens baksida står precis mitt emot en av gatans pelare – som hindrar lastbilen för att backa längre än vad pelaren medger. Om lastbilen skulle ha åkt på julmarknadsgatan med totalkrossad framruta, så kan man undra hur föraren lyckades att styra in fordonet precis mellan en bod och ett annat hinder, och utan att skada pelaren som står i vägen? Hur kommer det sig att nätet med ljusdekorationer fortfarande hängde kvar efter lastbilens framfart, trots att de hängde på lägre höjd än lastbilens? Kröp lastbilen under? En film strax efter händelsen (när lastbilen fortfarande står inkilad vid utfarten), visar inga som helst tecken på skadade eller dödade. Det borde vara ett blodbad efter 12 dödade och 56 skadade, men av detta syns inget. Däremot ser man människor som strosar runt med shoppingpåsar och kaffemuggar som om det vore vilken dag som helst. Märkligt. Även att anhöriga valt att köpa ljuslyktor i just rött och vitt som var uppställda på ett flertal olika minnsplatser. (Eller var det kanske inte anhöriga som ställt dem där?). Kom alla överens om att köpa just de färgerna?

Det går att berätta om fler anomalier och märkliga tillfälligheter gällande terrorattecken i Berlin, men min poäng är bara – att om denna lastbilsattack visat sig inte stämma med den officiella historien (m.a.o. stödjer den snarare false flag), så är det väl logiskt att vara öppen för det alternativet även gällande andra attacker? Eller får man inte ens tänka så? Om man inte ens FÅR tänka i de banorna vid något tillfälle så innebär det väl att det är fritt fram för CIA, MI5, MI6, SÄPO, Försvaret, etc att köra med vilka fulingar som helst för att de kallt räknar med att folk på gatan hjälper till att tysta ner de som tvivlar och ställer obekväma frågor? Är du medveten om att även förekomsten av koncentrationslägren under andra världskriget började som en konspirationsteori – men som visade sig vara sanning?

Vad skulle motivet vara för en false flag attack?

Främst har det använts i historien för att motivera krig. Ibland kan detta motiv vara väldigt tydligt, som det faktum att Syriens krigshetsare (Obama & Co) vinner på att utsätta Syriens president för en false flag attack för att visa världen varför en sådan grym barnamördare måste störtas och landet tas över av väst. (Assad själv skulle ha allt att förlora på att använda sig av syraattacker på sina egna.) En false flag skulle också kunna användas för att motivera anslutning till NATO, skattehöjningar och satsningar på projekt som står eliten nära, liksom att motivera lagändringar – som tyvärr innebär mer Big Brother och mindre frihet för invånarna. I USA har false flag använts för att åstadkomma lagändringar vad gäller vapenrättigheter. I svensk press kunde vi snabbt läsa efter Stockholmsattacken att bl a kameraövervakning och hemlig dataavläsning kan vara aktuella satsningar för att bekämpa terrorism. En false flag är ofta gynnsamt för den sittande regeringen/partiledaren eftersom de styrande får chansen att visa stöd och handlingskraftiga åtgärder som kan öka sympatierna från allmänheten.

Jag kan rekommendera att du söker upp den tidigare hemlighetsstämplade “Operation Northwood” på nätet, och läser hur en helt otrolig komplott (false flag) planerades att utföras gentemot Kuba för att motivera ett amerikanskt ingripande i landet. Notera också att det ingalunda behöver vara ett lands högsta ledare som initierar idén om en false flag och arbetar för att få den realiserad, för när det gäller Operation Northwood så var det snarare presidenten (JFK) som gick emot förslaget (och därmed blev ännu mindre populär bland hans politiska motståndare). Om flera NATO-länder och/eller Bilderbergpolitiker gemensamt bestämt sig om false flag operationer i olika länder, så kanske en svag statsminister inte vill gå på tvärsen mot så stora organisationer och viktiga ledare vilket kanske leder till att han/hon väljer att låta attacken ske. Javisst, det här är rena spekulationer men Operation Northwood är ingen spekulation och inte heller att false flag attacker förekommit. Det är ingen synd att spekulera om det finns fog för det, men jag tycker det är en synd att försöka tysta ner människor som gärna vill yttra sig om anomalier och konstiga sammanträffanden.

Jag känner inte till någon terrorattack de senaste 20 åren som inte föregåtts av en eller flera terrorövningar som gått ut på samma tema som den verkliga händelsen. 9/11 kanske är den mest kända, där det var ett flertal olika terrorövningar skedde samma dag. Här nedan är Peter Power, LIVE i London på Live ITV News (Managing Director of Crisis Management firm Visor Consultants), som ledde en terrorövning som baserade sig på konceptet att bomber briserade vid flera olika tågstationer samtidigt (2005). Han erkänner häpnadsväckande att övningarna blev levande. Det sägs att han fick munkavle efteråt, och ville inte kommentera saken något mer (han hade helt klart sagt för mycket). Det visade sig även att polisen ljög om gärningsmännen som de menade var helt okända för dem och ett “vitt blad”, men sanningen var att de varit under polisens uppsikt (t o m filmade) i minst 1,5 år innan attackerna.

Lastbilsförare i Berlin och Stockholm?

Amri

akilov 2.jpg

Rakhmat Akilov, Uzbekistan, till vänster och Anis Amri, Tunisien, till höger –Båda huvudmisstänkta för terrorattentat i Stockholm April 2017 respektive Berlin December 2016, och båda sägs ha kört lastbil in i människomassor (med medhjälpare).

Stockholm, Drottninggatan, April 2017

Till skillnad från 9/11, London 2005, Paris, Nice, Berlin, etc, så lämnade gärningsmännen i Stockholm inga identitetshandlingar efter sig i fordonet. Det är annars extremt vanligt att terrorister vid stora attentat noga tänker på att ta med sig ID för att lämna kvar så att polisen lättare kan hitta dem när de sedan flytt … (ironisk). Vid 9/11 så blev tre (3) skyskrapor i princip till grus och t o m stålbalkar smälte, men pass efter kapare hittades intakta i bråten! Ibland händer det också att gärningsmännen hojtar till ögonvittnen när de springer in på ett ställe för att terrorisera, att de är från exempelvis ISIS och/eller att de är islamister. Även om inga ID:n kunde hittas denna gång i Stockholm så finns det andra återkommande händelser som vi känner igen hos tidigare terrorattacker.

LISTA med exempel på märkliga sammanträffanden i Stockholm 2017

Ja, allt här nedan kan vara rena sammanträffanden:

 1. Terrorövningar dagen innan attacken med flera aktörer – Polisen, SÄPO, militären, försvaret, sjukhusen, flygplatsen, etc. (Polismyndigheten hävdar förstås att det är en slags årlig övning, men det stämmer inte att så många aktörer har dylika övningar varje år. Vidare ändrar det inte på det märkliga sammanträffandet och självfallet har terrorövningar tidigare aldrig handlat om temat med terrorattacker i just centrala Stockholm och vid just Åhléns). Om terrorövningar sker var och varannan dag så borde väl detta annonseras på Polismyndighetens hemsida var och varannan dag? (Vilket inte sker.) Eller är det bara om det sker en riktig terrorattack efter övningarna, som de annonseras?
 2. Sjuksystern Agnetha säger i Expressen (10/4) att hon i en övning den 6/4 anordnad av Stockholms läns landsting tillsammans med krisstödjare i form av läkare, psykologer, kuratorer, diakoner, präster och sjuksköterskor tränade på en terrorattack vid Åhléns. Dagen efter övningen skedde en terrorattack vid just Åhléns!: “Under torsdagen simulerade vi en sprängning på Åhléns. Det var ett fiktivt scenario med medierapportering om att någon placerat ut en bomb i Åhléns city–” När jag fick höra vad som hade hänt kunde jag knappt tro att det var sant. Det var ju precis som det vi hade övat på, säger hon.” 
 3. Det var även en övning på Arlanda flygplats den 7/4. Flera av tullens anställda hade vapenträning och ett beslut om att de skulle beväpna sig fattades av polisens yttre befäl. Men kort efter kom en kontraorder; att de skulle arbeta obeväpnade. All obeväpnad tullpersonal skickade sedan hem. (SvD 12/4).
 4. Det verkar ha tagit endast 15 minuter för polis och statsminister att förstå att det handlade om en omfattande terrorattack mot Sveriges land, snarare än ett dåd av t. ex en berusad person som snott en bil.
 5. Tidningen Nyheter Idag mottog information om en kommande attack i Stockholm ca 2 veckor innan den inträffade. Visserligen i tunnelbanan, men det visade sig senare att tunnelbanan verkligen utrymdes i en hast, samt att folk hört skottlossningar på flera olika ställen i centrala Stockholm såsom T-centralen och Globen (som polisen menar inte har något med attacken att göra). Informationen till Nyheter Idag gick ut på att SÄPO skulle ha informerat ambulansansvariga (och därmed anställda) om kommande terrorattacker. Betyder det kanske att de berättat om kommande terrorÖVNINGAR, med betydelse att ambulansledningen därför inte behövde stå till tjänst med ambulanser dessa dagar? (Eller endast några på förhand utvalda ambulanser med kända vårdare.)
 6. stockholm 4Omfattande byggarbetsplatser och avspärrningar runt attentatsplatsen innan händelsen inträffade. (Vanligt förekommande vid false-flags, eftersom man kan spärra av ett större område och förbereda platsen, filma och fotografera långt i förväg.)
 7. Enligt flera vittnesmål så hördes Åhléns brandlarm innan lastbilen körde in i huset och personal ombads att lämna byggnaden. Vittnen har berättat om att de blev uppskrämda av poliser som intensivt manade kunderna att lämna byggnaden pga risk för bomber. Vad var orsaken till att polisen befarade bomber? Det finns också vittnesmål om hur kvarvarande kunder blev inlåsta i närliggande affärer under en väldigt lång tid. Kan det bero på att det var något de inte fick bevittna? Om en lastbil kör in i en byggnad så kanske den första tanken är att det handlar om en olycka, snarare än ett terrorattentat som folk måste gömma sig för. Märkligt sammanträffande att Åhléns nyligen flyttat den dyrbara parfym & kosmetiksektionen från sitt ordinarie ställe, som var samma som där lastbilen kraschade, och i stället placerat mindre kostsamma kläder i dess ställe (som såldes som rökskadade plagg).
 8. Enligt flera vittnen så var fyra helikoptrar i luften precis ovanför området ca en timme innan attacken. Eskilstunakuriren kontaktades om detta. Tidningen fick först inget skäl till helikoptertrafiken vid förfrågan, men tog sedan bort artikeln tillfälligt när de trodde på Dan Eliassons ord att det inte hade något med attacken att göra utan var en ren slump. (Det kanske han hade sagt även om det var 7 helikoptrar.)
 9. Enligt flera olika ögonvittnen som kontaktade media, så hördes skottlossning utanför Åhléns, vilket är vad som fått människor att börja rusa. Det rapporterades även om skottlossning vid Hötorget tidigare samma dag (Expressen 7/4), och en del andra platser. Polisen förnekade att det förekommit skottlossningar. Det borde finnas en orsak till att människor börjar rusa på flera gator i en viss riktning, och en lastbil som kör in i en byggnad långt därifrån kan inte vara svaret.
 10. Manipulerade bilder i media (se bilderna ovan). SVT och Expo beskyller utan bevis alternativmedia (eller “högerextremister”) för att producera sådana bilder utan att ge exempel. Vad gäller den välbekanta bilden med den vitklädde läkare (se ovan foton) så måste man även fundera på var de orangeöverklädda kropparna bakom honom kommer ifrån, med tanke på att kropparna (eller spåren efter dem) INTE finns på på andra motsvarande bilder/filmer gällande exakt samma plats direkt efter händelsen (och med samma vårdpersonal). Har de dragits dit för att komma med på bild?
 11. stockholm 3

  Bild existerar i två varianter på nätet. Med och utan den hijabklädda kvinnan.

  stockholm 6

  Kvinna från Londonattacken som blivit photoshoppad in i olika positioner framför exakt samma bakgrund. Hon har även photoshoppats in i bilder från Stockholmattacken.

  Ytterligare ett annat foto från Drottninggatan visar återigen en hijabklädd kvinna som bär på en shoppingväska och pratar i mobiltelefon, med människor som springer i bakgrunden. Samma kvinna som i Londonattacken i mars. Även denna bild finns i två varianter – med och utan denna kvinna (bilder på youtubekanalen Peekay Truth). Om vi kan se att några foton är manipulerade, hur kan vi då veta att inte ännu fler är fejkade?

 12. Som vanligt strejkar övervakningskameror (förutom en?) när man som bäst behöver dem. Det är extremt vanligt med strejkande CCTV-kameror vid “terrorattacker”, och då måste man nöja sig med stillbilder (lättare att manipulera). Eller också är kamerorna avstängda, som vid Londonattacken i mars 2017 för att “det kostar för mycket” (precis vid parlamentet?!) Inte heller filmer från vanliga mobiler finns för lastbilskapningen och minuterna efteråt. Trots att det handlar om centrala Drottninggatan så finns inga bilder/filmer där man kan se lastbilen köra på Drottninggatan. Endast bilder på lastbilen fastkilad vid Åhléns.

 13. Filmen med lastbilen som drar förbi ett varuhus visar en mörk (kanske svart) lastbil utan bokstäver, medan den aktuella lastbilen var blå med vita stora bokstäver. Vilken otur att lastbilen kör så otroligt snabbt (trots rikligt med hinder) så att man inte kan se! Nu fanns alltså EN kamera som fungerade, och som fick med lastbilen på film, och så kan man oturligt nog inte ens se bokstäverna. Synd, för därmed kan inte filmen användas som stöd för att det handlar om den aktuella lastbilen. Dessutom är lastbilen på filmen av en annan storlek än den aktuella lastbilen, vilket syns om man jämför de bakre hjulen. Med tanke på hur packad Drottninggatan är fredag eftermiddagar, och med tanke på hur fort denna lastbil kör, så borde gatan vara röd av blod efter att kroppar avlägsnats. Av detta ser vi inget bland bild- och filmmaterial. Varför är filmen inte i original utan filmad med en mobilkamera, och redigerad med suddig hytt?

 14. Hur kan någon ha överlevt i en så helt igenom totalförstörd hytt, utan bilbälte dessutom? (Och försvunnit obemärkt trots blödande och med glassplitter – förrän i Märsta.) Varför var det bruna kartongskivor fasttejpade på förarhytten?

 15. Var kommer all jord ifrån på gatan, med tanke på att EN stor betongkruka med blommor inte kan rymma all denna jord (och mycket av jorden var dessutom kvar i krukan)? Hur kan lastbilen undvika att missa den andra betongkrukan med blommor, med tanke på att krukan står mitt i färdvägen? Hoppade den över?

 16. På filmer/bilder verkar de enormt tunga betonglejonen fått fötter, och en har flugit iväg och landat långt från Åhléns.

 17. Varför var en stolpe nervikt och utan skador trots att den inte ens fanns på lastbilens färdväg, medan den stolpe som fanns direkt på lastbilens färdväg står intakt? Om en stolpe får ett betonglejon på ett ton kastad emot sig kan man förvänta sig åtminstone en bula, och vi kan inte beskylla lejonen för den nervikta stolpen hur som helst.

 18. Hur kunde den stora lastbilen ta sig igenom ett par mycket smala gator (varav en enkelriktad) på sin färdväg utan att nudda parkerade bilar och träd? Det måste ha varit en otroligt skicklig lastbilsförare med superkrafter, och ingen lyckades fånga lastbilen på bild/film med sina mobiler.

 19. Hur i hela världen är det möjligt att en lastbil med dubbeldäck kan efterlämna sig enkelspåriga hjulspår som om det vore en bil? Och hur kommer det sig att spåren börjar oförklarligt på en gata, blir svagare/otydliga (faktiskt försvinner några meter) för att plötsligt återigen bli tydliga och obrutna samt fortsätter på den vägen nästan i det oändliga inklusive runt flera hörn? Det ser ut som spåren blivit ditmålade av en maskin snarare än ett fordon. De slutar också lika abrupt på en gata som de började. (Peekay Truth)
 20. Varför var ett skyltfönster krossat på andra sidan gatan långt från färdvägen och Åhléns?

 21. Ett konstigt sammanträffande att någon lämnar nycklarna i en lastbil och en terrorist hoppar in, placerar sprängmedel i bilen och sedan åker till Åhléns (som man dagen innan övat terrorattack på) där lastbilen precis får plats under taket. Liksom den röda lilla kiosken med parasoll några centimeter från lastbilen. Det ser ut som någon måttbeställt både rutten och lastsbilsplaceringen. Räknade gärningsmannen med att han skulle hitta en olåst lastbil utanför Åhléns?

 22. Man kan även se på lastbilsfilmen att det var ovanligt kallt på just Drottninggatan denna dag eftersom en del folk hade både vantar och täckjackor på sig. Å andra sidan kanske det i stället var ganska varmt eftersom vi på bilder kan se vitklädd vårdpersonal (som ser photoshoppade ut) arbeta i kortärmat? Är det inte snarare grönklädd ambulanspersonal i långärmat som vi borde se snarare än personer i vitt som ser ut att komma direkt från en varm sjukhuskorridor? Varför kan vi på en film se en vårdpersonal plötsligt dra av sig jackan som vårdpersonalen bredvid honom sedan tar på sig?

 23. Kenneth Lavrell, sjukvårdare var på plats i den första ambulansen och hade även en central roll i en TV-dokumentär om attacken. Ett sammanträffande att samme sjukvårdare också körde en (av två) ambulanser som transporterade Olof Palme till Sabbatsberg under mordkvällen 1986. (Läs gärna Claes Hedbergs bok “En oväntat vändning” där han förklarar att två ambulanser bevisligen var inblandade som dock inte är känt bland allmänheten). Lavrell var även på plats som sjukvårdspersonal gällande mordet/olyckan på Carl-Fredrik Algernon (Aftonbladet). TILLÄGG: Ett annat sammanträffande gäller (klicka på hans namn för att läsa) Hassan Zubier, Märsta, som var närvarande under Stockholms terroristattack i form av ambulansförare. Fyra månader senare var han även närvarande under Åbos terroristattack, augusti 2017. Där hade han en ytterst central position eftersom han knivskars av gärningsmannen då han (Hassan) försökte rädda en skadad kvinna samt försvara sin sambo. Ett annat sammanträffande gäller Marie Kide, 66 år (kommunpolitiker, Miljöpartiet) från Trollhättan, som omkom i attacken. Marie var även anställd av Trollhättans stad som lärare (för nyanlända) på Kronans skola. Det råkar vara samma skola som i oktober 2015 utsattes för en svärdattack med flera döda och skadade. Även hennes lärarkollega Lena Wahlberg, 69 år (ordförande Amnesty, Ljungskile) listas som omkommen i terroristattacken.

 24. Varför använder man Centralbadet som uppsamlingsplats för sjukvård i stället för att vanligt sjukhus som har all utrustning? Lavrell säger i Rapport att 150 personer på något sätt var drabbade av attacken och att Centralbadet valdes ut som vårdplats för personer som hade mindre skador. Vad hände med de som redan befann sig på Centralbadet? Var de tvungna att lämna? Eller var Centralbadet bokat redan innan? Skulle då ambulanser fyllas med vårdutrustning för alla skadade och åka mellan sjukhus och Centralbadet? (Om det handlar om en false flag är det praktiskt att undvika sjukhus, och i stället samla sina anlitade skademarkörer på annan plats. Vid Londonattacken samma år så inhystes de skadade på hotell snarare än att använda sjukhuset på andra sidan gatan.)
 25. Varför ställs en stege vid lastbilen? För att öppna bakdörrarna och spruta in vatten? Varför inte bara öppna bakre dörrarna? Enligt en annan film kan man se innehållet från sidan som visar att det inte finns särskilt mycket last och ingenting som exploderat. Var kom all rök ifrån bakom lastbilen? Varför börjar det brinna framför lastbilen? Varför är det en brandman som försöker släcka medan tre andra står och diskuterar på andra sidan gatan? Det ser ut som brandmannen på stegen skakar något, kastar in det i lastbilen och ännu mer rök bolmar ut. Handlar det om en brandsläckningsövning?

 26. Vart tog den enorma mängden brandsläckningsskum vägen som syns på film? Utfördes detta ens samma dag?
 27. På filmer och foton kan vi se 1) det brinner duktigt från lastbilens last och en brandman väljer att inte öppna bakluckorna utan sprutar in vatten i springor, 2) bild visas där lastbilen bogseras ut från väggen och inga brännskador syns bak på lastbilen, och 3) slutligen ser vi lastbilen efteråt där lastbilsinnehållet visas från sidan och man kan tydligt se hur lastbilen är helt fri från brännskador både inuti lastbilen samt baktill. Hur kommer det sig att en sådan rejäl eldsvåda som brinner väldigt länge inte lämnar några spår efter sig? (Youtubekanalen Peekay Truth). Se mer om detta här.

 28. Dan Eliasson menar att gärningsmannan bränt sig på den hemmagjorda och medhavda bomben? Hur kan en sådan skada skilja sig nämnvärt från restan av mannens skador från krocken?

 29. Bilder visas när polisen griper ett antal personer. Varför greps de? Vem var det?

 30. stockholm 2Som vanligt en oskarp och grynig bild av gärningsmannen, och killen verkar hålla sin gryniga pappmugg på ett konstigt sätt med en halv hand. Bilderna visas i viss nyhetsmedia spegelvända. Ändå var denna gryniga bild med person i huva en hjälp för Circle K personal som kände igen honom. Fast då hade personen åkt kommunalt ganska länge via Arlanda, Märsta station och Valsta centrum – blodig och med glassplitter.

 31. Som vanligt är gärningsmannen känd av polis eller myndigheter innan attacken. SÄPO har t.o.m blivit varnade för gärningsmannen från hans hemland.
 32. Gärningsmannen sägs förresten ha gripits nära min egen bostad. Gärningsmannen lyckades alltså resa med Arlanda Express tidigt på eftermiddagen trots att han även hann med att missa ett tunnebanetåg och att irra runt utanför centralen där han lämnade blodspår efter sig. Polisen hävdar att medresenärer noterat hans blod. Gärningsmannen ville ta sig från Arlanda förmodligen för att han inte ville bli igenkänd, men varför fortsätter han då att pendla hit och dit? Mannen uppges ha tagit Buss 583 till Frejgatan i Valsta (Märsta) men 583 trafikerar inte Valsta. För att komma till Frejgatan krävs bussbyte och om han då bytt buss till 580 skulle han kunnat hamna vid Frejgatan och därifrån lyckats gå tillbaka någon kilometer för att komma till Circle K. Där ska taxichauffören Yousef Djioui ha känt igen honom ca 19:15 (Aftonbladet 17/4) och ett annat vittne (?) ska senare ha krypföljt efter honom i bil mot Steninge allé medan han kallar på polis, och där haffas han efter 7-8 minuter. En film visar polisbilar ila mot området när det fortfarande är ljust och knappt har börjar skymma. Hur kan detta komma sig när det är kolsvart redan när gärningsmannen är vid Circle K? Och varför greps han inte förrän ca 20.30 enligt den officiella historien? Poliser visar går runt och leta i allén i totalt mörker, men de körde ju dit när det var ljust? Om gärningsmannen velat undkomma uppmärksamhet så låter det märkligt att han väljer att promenera på den absolut trafiktätaste gatan i hela Valsta där trafikanter i bilar och bussar kan betrakta honom, liksom cyklister och gångare.
 33. Man får sällan se några skadade/döda vid false flags (går att pixla för att slippa semannequin.jpg det värsta) men ibland visas ändå ett fåtal konstiga bilder som måste tolkas. Här bredvid ser vi ett påstått dödsfall gällande attacken mars, 2017 i London. Bussen är utrymd, chauförren är inte längre kvar, och ingen har anständighet nog att hjälpa personen (även om död) bort från denna position. Kan vi verkligen lita på att vi ser en bild på en död människa bara för att polis eller media hävdar det? (Den här bussen åkte dessutom runt med reklam för en mötesserie som endast var aktuell i februari, trots att attacken inträffade i mars.) Vad gäller Stockholm så finns en bild på en människa som blivit separerad från sina båda ben. Inget blod på vare sig kroppsdelar eller underlag trots att kroppsdelar ryckts isär. Bilden är ryslig, men utgör inget bevis på dödsfall. Ole Dammegård om bilden på Drottninggatan: “A doctor with 30 years experience has stated to me personally that the torn bodies in the street were NOT authentic. There should have been a massive amount of blood on the site.” Med tanke på att man i terrorövningar (framför all i USA) sminkar träningsoffer på ett sådant sätt att skadorna ser otroligt autentiska ut (har sett exempel), så kan tyvärr lemlästade kroppar inte anses vara bevis på att attacken var autentisk. (Motsatsen kan givetvis inte heller bevisas.) En false flag vinner alltid på att använda sig till övervägande del av utländska omkomna och utländska vittnen.
 34. Enligt UNT (22/3 2017) gjorde Försvarsmakten en övning med avslut sent tisdagen den 4/4, som inkluderade ett 60-tal ungdomar som fungerade som skademarkörer. Även specialiserade skådespelare från ett brittiskt företag var på plats (en del amputerade). Hade de även en funktion att fylla några dagar efteråt (för att göra passande bilder/filmer) när de ändå var i Sverige? UNT: “De är personer, ofta soldater, som förlorat en arm eller ett ben. De sminkas så att deras sprängskada ser ut att nyligen ha inträffat. I sådana här övningar eftersträvar vi största möjliga realism och påfrestning för att sjukvårdarna ska kunna klara sin uppgift under de absolut svåraste förhållandena, säger David Bergman.” Vidare: “Syftet med den veckolånga övningen, som har utgått från Ärna, har varit att samöva försvarsmaktens sjukvårdsresurser från armén, marinen och flygvapnet med polisens sjukvårdsresurser från Uppsala och Stockholm.”
 35. Varför kan man på Drottninggatan efter händelsen se en man dela ut gula reflexvästar till ett antal civilklädda personer i närheten, som sätter på sig västarna och börjar visa auktoritet i form av att ropa till folk att backa iväg och sluta filma? Varför kunde västarna inte sättas på redan när de blev kallade till platsen, och vad hade dessa personer för funktion innan de fått på sig västarna?
 36. En vanlig fredag eftermiddag på Drottninggatan är det totalt fullpackat med folk. Om en lastbil åkt den tänkta sträckan hade föraren kört över massor med folk som dels skulle lämnat ett blodbad efter sig, och som dessutom skulle ha bromsat in lastbilens framfart betänkligt. Av detta finns inga spår när vi ser på filmerna direkt efteråt, och lastbilsfronten är totalt demolerad som om fordonet åkt 100km/tim rakt in i en betongvägg. Det enda vi kan se på filmerna är en förmodad skadad som verkar ligga ner på gatan med några hjälpande personer runtomring. Varför är denna skadade person långt in på andra sidan gatan och inte ens på samma gata som lastbilen tagit? Har någon dragit personen dit?
 37. stockholm 5En bild visar en grupp människor släpandes på en kvinna utan synliga skador, där kvinnorna gör det tyngsta jobbet. Denna bild är tagen ca 400 m ifrån stället där lastbilen kört in i Åhléns. Varför släpar man runt på en skadad kvinna på ett ytterst märkligt sätt flera hundra meter från skadeplatsen? Den skadade borde väl in i en ambulans, snarare än att släpas runt i centrala Stockholm? Samma grupp människor finns på flera bilder (hyggligt av polis och militär att eskortera hela vägen), varav en där personen de hjälper ligger ner på gatan. Man skulle kunna förvänta sig att bilden därför är taget i omedelbar närhet av lastbilens färdväg (det är väl därför personen slagits till marken?) men icke. Denna grupp befinner sig på Klarabergsgatan, flera hundra meter ifrån lastbilens färdväg. Gruppen har gått nästan 3/4 varv runt hela Åhlénskvarteret till ingen som helst nytta. Som om inte detta var nog så hittar vi även denna grupp ändra borta vid Kungsgatan. Har inte poliserna annat att göra än att vandra bredvid denna grupp som är ute och går med en människa som anses ha en fotskada? På en film ser det onekligen ut som en trafikant stående framför sin bil erbjuder skjuts, men gruppen visar totalt ointresse och mannen återvänder till förarsätet. (Youtubekanalen Peekay Truth)
 38. Hur kommer det sig att den stora klockan på valvet ovanför ovan beskrivna grupp visar på 10.23 enligt denna film, då lastbilen körde in i Åhléns strax innan kl. 15.00? Handlar det återigen om ett enormt konstigt sammanträffande att en klocka av denna dignitet går fel – eller handlar det snarare om dagen innan under Åhlénsövningen (till skillnad från Åhlensterrorattacken)? Men hur ska vi i så fall förklara att Peekay visar i sina youtubefilmer att gruppen (klädda på samma sätt) först stöter på den skadade kvinnan på Drottninggatan med en skadad fot, bland kalabaliken efter lastbilens framfart? Då måste det väl handla om terrordagen trots allt?
 39. Ole Dammegård nämner vittnesmål om att en massa engelsktalande personer filmat och fotograferat på Drottninggatan kort tid innan attacken (dagen innan). Flera ögonvittnen berättar om ökad polisiär aktivitet vid Drottninggatan dagarna innan attacken. Det var också utländska media (CNN och BBC) som förmedlade nyheten om attacken innan svensk media. (Det verkar också praktiskt nog ha varit en konferens i närheten av Drottninggatan just denna dag, under ledning av en känd holländare, med temat hur media bör reagera vid terrorattacker.)
 40. På en film tagen långt ifrån attentatsplatsen så ser vi människor springa (okänd anledning) i en rikting och vi hör en person bakom kameran som nämner “lastbilen”. Hur kunde filmaren veta att det var en lastbil inblandad?
 41. Det var stora problem gällande mobiltelefontrafiken som delvis slutade att fungera, det rapporterades att kommunikationssystem på sjukhus slogs ut och Räddningstjänsten i Stockholm upplevde stora problem med kommunikationssystemet Rakel. Enligt de ansvariga (MSB) så var det dock inga problem med nätet (SR/SVT). Dylika kommunikationsproblem är ytterst vanliga ingredienser vid false flags. Dagen innan var alla bankomater i hela Sverige ur funktion i 1.20 timme.
 42. Ögonvittnen/drabbade har ofta bakgrund inom media/kommunikation, politik och skådespeleri/kultur, vilket passar in på ögonvittnena Linda van der Pol, Linda Flood, Niclas Carling, Nathalie Stuers, Johan Ådahl, Alexander Pärleros, Brandon Sekittom, Polly Boiko, den omskrivna rumänska tiggerskan Papusa, och många fler enligt Ole. Maïlys Dereymaeker (journalist) var en av de omkomna. Vidare är Carina Wigholm och John Backvidd med i samma liga enligt youtubekanalen They’re Distorting Our Rhythm. Martin Svenningsen benämns också som vittne i TV4 (och säger att han är utbildad för för sådana händelser). Många filmare talar engelska, inkl en film inifrån en lägenhet trots den tydliga svenska accenten.
 43. Ole nämner att en vecka före attacken så blir en bror till ögonvittnet Julian Firpo, nämligen Alejandro Firpo, en ny statssekreterare vid finansdepartementet.
 44. En “bästa vän” till den brittiska omkomne personen ses i en film berätta om vilken otroligt fin människa och kompis han var. Varför måste han läsa detta i ett manus? Man kan tydligt se hur han blickar neråt och läser innantill – och när kameran zommar ut ser man t o m pappret i hans hand. Kan också nämna att inte bara Photoshop är användbart som verktyg gör manipulation, utan det går även att förbereda Facebooksidor för att få dem anpassade för gärningsmän och avsaknad vänner.
 45. Varför bar poliser gasmask och dirigerade trafik med dessa på? Förväntade de sig ett behov av sådana gasmasker innan något sådant hot inte förelåg, och är det i så fall inte bättre att vänta med att sätta på dem för att arbeta effektivare?
 46. Som vanligt kan man hitta googlesidor om händelsen daterade innan den inträffade. Artiklar är från 7/4 men google daterar ett par brittiska artiklar 3 dagar tidigare (youtube). Den unga flicka som omkom har visats på bild talandes i mobiltelefon vid en tidpunkt daterad efter händelsen i en tidning, varvid tidpunkten för detta tidigarelades då problemet uppdagades.
 47. Vid false flag attacker är det ytterst vanligt med minst en tillgänglig buss i närheten så att terrorskådespelarna kan transportera sig lätt mellan terrorplatsen och sitt högkvarter. Se exempelvis klippet med denna kvinna i Norge, som trots att hon fått ett “horn” inborrat i huvudet hjälps på bussen i stället för en av de många ambulanser som står i närheten (och en ambulans följer efter bussen!). Även vid Stockholmsattacken syns en passande buss parkerad i närheten.
 48. Hur kunde Ramón Uribe Soto (Stockholm) lägga upp foton på Facebook, på ett terrorangripet Drottninggatan ca 30 minuter innan terrorattacken en inträffade? (Youtubekanalen Sky Watcher Tommo).
 49. Varför motiverar en trolig lastbilsolycka att man spärrar av flera gator i Stockholms innerstad, utrymmer T-centralen och andra byggnader, stoppar all trafik till och från Stockholm, och rent allmänt orsakar maximalt drama och rädsla? Men trots alla inställda tåg så kunde alltså den blodiga och glassplitterprydda terroristen utan problem traska till T-centralen, resa till Arlanda och byta bussar i Märsta.
 50. Hur troligt är det att en polisman parkerar sin polisbil under en längre tid på samma allmänna plats och tillåter att människor placerar blommor på den – som polismannen alltså inte avlägsnar ihop med tack utan låter ligga kvar ovanpå bilen? Samt tillåter att ännu fler människor gör likadant, vilket gör bilen obrukbar? Förmodligen handlar det snarare om att arrangörerna hjälpt till med att lasta blommorna på bilen, för att sedan låta den fotograferas (gärna med små barn) i syfte att glorifiera polisen och polisstaten.

  stockholm 7

  Samma? Logisk fråga eftersom crisis actors ofta återanvänds.

Tillägg: Märkligt sammanträffande är också att hunden som dog, och spridde äkta blod, av en slump råkade vara en “hittehund”. Detta skulle kunna tolkas som att det är mindre hjärtlöst att offra en hittehund i en false flag, i stället för en hund som hunnit få en ägare som fäst sig vid hunden. Ännu märkligare är att Ebba Åkerlund även figurerat i en terrorattack i Toronto nästan exakt 1 år senare 2018 (också med en lastbil inblandad) samt ytterligare ett år senare 2019 i Christchurch NZ då hennes för- och efternamn kunde läsas på ett av de vapen som användes under attacken. Priset på alla märkligheter tas dock av Övningen Styrbjörn (som skulle ha skett senare i maj) inom Stockholm Samverkan, och hur den högst ansvariga Ola Slettenmark på film inför många åhörare förklarar hur han 1 minut INNAN första larmsamtalet kom (7 april 2017) skickade ut ett massmail till flera personer inom Styrbjörn. Han kände alltså mycket väl till att det absolut inte handlade om ett fyllo som snodde en lastbil redan från start, och han verkade sitta beredd vid datorn för att vänta på startskottet? Se filmen. Ett mirakel att filmen inte censurerats ännu.

Jag har valt att inte länka särskilt mycket, så du får helt enkelt googla namnen på personer och tidningar som jag nämnt. Jag har märkt att konspirationslänkar ofta blir brutna (pga att videomakarna blir blockade av Youtube och deras filmer rensas bort), så det är bäst att du söker på egen hand. En del av informationen (vad gäller filmer och bllder) kommer från youtubekanalen Peekay Truth (som förstås ideligen blir av med sina Youtubekonton).

terror.jpg

Journalisten Polly Boiko, som bl a jobbar för RT, arbetade också som “polis” i samband med terrordådet i Stockholm. Nedan närbilder. En del födelsemärken syns medan andra är översminkade. Bildjusteringar kan också åstadkomma skillnader, utöver ålder.

terror 2.jpg

terror 3.jpg

Polly, eller tvillingar som har födelsemärken på samma ställen?

Tankarna går till andra crisis actors som de bilder och filmer från Sandy Hook som visar att skådespelaren David Wheeler inte bara innehade rollen som pappa till ett av de omkomna barnen utan arbetade även som FBI swat-medlem samma dystra dag. Paret Wheeler (frun Francine är också skådespelare) kan även ses resandes med självaste Obama. Vårt internet har en tendens att ta bort sådana bilder/filmer och ersätta dem med sidor som hävdar att allt är fake (framför allt är Snopes – Demokraternas högra hand) men det går fortfarande att googla fram en del. FEMA och andra organisationer söker ibland helt öppet crisis actors på nätet, och erbjuder givmilda löner till (på villkor att tystnadsavtal undertecknas). Vissa skådespelare kan ses i tre och ännu fler terrorattacker men det redovisar förstås inte gammelmedia.

sandy hooksandy hook 2.jpg

Varför bry sig?

Tydligare stöd för en false flag kan mycket väl dyka upp efter ett antal månader när bilder och filmer kan analyseras bättre, och när mer information finns tillgänglig. Exempelvis tog det nästan ett år, gällande Londonattackerna 2005, att inse att gärningsmännen definitivt inte kunde ha rest in till London med det morgontåg som den officiella historien kräver, eftersom tåget var 100% inställt! Ändå hade man photoshoppat fram CCTV-foton på grabbarna vid “fel” tidpunkt, och vidare så innebar ju denna nya information att grabbarna missat de tåganslutningar som drabbades av bomber. Tåg exploderade alltså utan att de var ombord! När grabbarna insåg att de var patsies (syndabockar) och inte deltog i en terrorövning, så är det inte svårt att tänka sig deras skräck. Vem skulle tro dem? Endast en nyhetsbyrå nämnde sedan hur några killar senare samma dag blev skjutna till döds på en gata nära ett kvarter med många mediekontor. Sedan hörde man inget mer om den nyheten. Om detta kan man inte läsa i gammelmedia utan man måste vända sig till andra källor. (Kan rekommendera Nick Kollerstroms bok om Londonattackerna även om jag definitivt inte håller med en del av hans övriga åsikter.)

Ibland kan en terrorattack innehålla märkliga sammanträffanden, men annat är helt oförklarliga anomalier. T. ex när en BBC-reporter berättar att den tredje byggnaden WC7 (Solomon building) har rasat, trots att man kan se byggnaden bakom reportern – 22 minuter innan den nämnda byggnaden mot alla odds faktiskt rasar (eller rättare sagt förvandlas till grus och damm redan innan det rasar). Ett annat exempel är när rättsläkaren vid Sandy Hook händelsen i USA kan ses på bilder tidigt en morgon framför skolan några timmar innan gärningsmannan Adam Lanza kommit dit för att skjuta. Man kan se att fönster är intakta och med plastband kring vissa områden. Han står tillsammans med andra personer som luktar false flag.  Likaså är det svårt att förstå CIA-kopplade Robby Parker som skrattande vandrar fram till filmkameran inför en intervju och skämtar om han ska läsa fusklappar, innan han sedan skrynklar ihop ansiktet och visar upp sina skådespelartalanger som en sörjande förälder. Få föräldrar skulle orka med att ge en intervju två dagar efter att deras barn blivit mördat, eller orka med att be en familjemedlem att starta insamlingsidor på internet – och framför allt inte dagen INNAN mordet skedde (!). Men om detta får du studera mer vid intresse. Det finns massor med filmer även om Sandy Hook-attacken.

Jag tror att något som är gemensamt för “konspirationstroende” (som jag är) är att vi fullkomligt hatar att läsa och se på filmer om konspirationer. Så varför då lägga tid på det? Ja, är det inte värt att lägga tid på sådana övergrepp som false flags där barn ofta är involverade? Det är väl fruktansvärt? Personligen har jag möjlighet till sådana studier när jag cyklar, springer, lagar mat eller nattarbetar. Jag förstår att inte alla har samma möjligheter men det kan också förklara varför vi kommit till olika slutsatser. Jag litar inte ett dyft på gammelmedia pga alla lögner och manipulation, och därför tvingas jag vända mig till andra källor. Jag har lovat mig själv att inte dra likhetstecken mellan konspiration och lögn innan jag först noga studerar argumenten även på konspirationssidan.

Vill du se på filmer om konspirationer så kan du se en del på min youtubesida. Det finns dock många brutna länkar eftersom Youtube ganska snabbt tar bort “känsligt” material som de inte vill att allmänheten ska få se. Jag säger inte att jag tror på alla konspirationer eller allt som sägs i dessa filmer. Jag kan tvärtom säga att i princip alla filmer så finns det något (ibland mycket) jag inte håller med om, men uppenbarligen finns något som är intressant i filmerna eftersom jag sparat dem. Bara att känna till vilka konspirationer som finns kan ju vara intressant i sig – men listan är långt från komplett.

Läs om märkliga sammanträffanden gällande terrorattacken i Åbo, 2017 här.

34 thoughts on “Terrorattack med lastbil i Stockholm 2017 – false flag NATO-övning eller äkta fake?

 1. Jag tycker att dina analyser är mycket bra. Själv har jag förstått tidigt att t.ex. Berlin attacken var en fabricerad fejk och när jag hörde reportage från Nice förstod jag direkt att det inte stämmer eftersom jag känner geografiskt området mycket väl.
  Du gör ett viktigt jobb med dina analyser och jag hoppas att det blir en ögonöppnare på folk.

  Liked by 1 person

 2. Pingback: Terrorattack med lastbil i Stockholm 2017 – false flag NATO-övning eller äkta fake? – Bakom kulisserna

 3. Hej Bjorkbloggen!
  Jag måste beundra dig för din intelligens och klarsynthet. Jag önskar många fler hade tillgång till dessa egenskaper.
  Jag tror att vi kan konstatera att terrorattacken på Drottninggatan var iscensatt av personer med högre status i samhället. Eftersom ingen med makt i samhället reagerat på de motstridiga uppgifter som du tar upp, kan man fundera om de är fullständigt omedvetna eller om världen styrs av lögnare och med falskhet. Då undrar jag om du vet eller förstår vad som kommer att hända med vårt samhälle efter rättegångens slut? Hur stor och djup är konspirationen? Vilka är inblandade och som med öppna ögon bedrar oss okunniga?
  Jag har försökt analysera världens styre i ett 20-tal år och på senare tid tycker jag att allt blivit utan begränsningar i falskhet och det oroar mig.
  Tack för ditt engagemang och hoppas familjen står ut med det för du gör ett viktigt jobb.
  Vänliga hälsningar Lasse

  Liked by 1 person

  • Hej Lasse och tack för din uppmuntran.

   Roligt att höra att du också genomskådat eliten som drar i trådarna. Att folk inte reagerat på motsägningarna kan dels bero på att de inte känner till mer än vad propagandamedia förmedlar, eller också är de dragits med i masspsykosen och förutsätter att det finns bra förklaringar även om de själva inte känner till dem. Kanske den äldre generationen är ännu mer utsatt eftersom de hyser sig till tv:n som informationskälla, medan yngre generationer har en större chans att hämta kunskap från internet. Vilket kan förklara varför eliten kämpar för ännu mer CENSUR på nätet, fast inlindat i vackra ord.

   Jag kan tyvärr inte bidra med mina analyser kring rättegången eftersom jag helt enkelt inte följer den. Jag kan heller inte engagera mig i alla psy-ops pga tidsbrist, och det kommer hela tiden ute nya. Helt klart ingår Europas psy-ops i ett bredare perspektiv, och leds av the deep state. Först kaos, sedan kommer globalistpolitikerna som “räddande änglar”, och då har det blivit på bekostnad av mindre frihet och mer Big Brother.

   Fortsätt med öppna ögon och kämpa vidare!

   MVH/Bjorkbloggen/Annika

   Like

 4. Martin G , Ditt inlägg dök up på Fb. false flag Stockholm, så jag tog mig en titt på den analys, och har även tittat på dina länkar björkbloggen, ja även dess analys.

  Ja ni gör lite försiktiga men riktiga iaktaganden, ungefär som att ni inte vill tro, det matrial som presenteras, trots att det upprepas hela tiden , från plats till plats !

  Nu är ju Ole, Dammegard en Mason agent och så är Peekay Truth, men bägge talar för det mesta sanning(men Ole har alltid lite extra info, dom ingen annan hittar ?)

  de och de flesta Yt truth ch. spelar med i ett Mason spel/mind-game

  Massor med hidden truth info. har de senaste åren “planterats ” up, för att omedelbart tas hand om , av utbildade Agenter, (lite som i förebyggande syfte)

  Vad bägge dess länkar unviker , är Mason sybolik såsom färger/mönster mm, Occulta datum, Occult mason kodning som är det ruiktiga beviset , för en FF/Hoax, men det går att se ändå, då de hela tiden, kör samma vinnande tillvägasett.

  Om man nu går in och tittar på detta, men ändå inte förstår allvaret i det hela, och kan göra vidare-kopplingar, tyder detta på ignorans elller vill inte veta(vi har nämligen FF/hoax dagligen (små) som produceras av Mason’s inom polis/rättsväende-myndigheten, ja bara i svenska msm-flödet 2-3 påhittade incidenter varje dag, minst !

  Mycket lätt at se om man kan lite av koderna, det finns alltid en ddjupare kod som är mer komplext invävd, speciellt i de större attentaten .

  ………………………

  Så vad ni verkligen behöver göra, är att kasta bort ert Ego, ta några steg bakåt samt höja blicken flera snäpp, och ta reda på vad som verkligen försegår ??

  Detta med FF/Hoax är inget nytt och inget nytt för Sverige heller, i svensk modern tid, ja allt från Norrmalmstorg via U137 via Trollhättan tills nu Truck, men vi har gemensamt med Danmark en pågående Ubåts-Hoax där

  Som sagt inget nytt, men har eskalerat till ett rasande tempo de sista åren, ja det är Död, Död skjutningar ,bomber våldtäckter konstiga mord , bränder mm mm. hela tiden , men ca 80% är påhittade, och utnyttja i ett informations-krig mot folkens mind’s

  ……………….

  Allt är en big staged scripted Theater, and we are both actors and spectators at the soma time !

  tex. ett attentat som Stockholm är planerat långt långt innan, kanske 10-20-30 år eller mer, det skall vävas ihop med andra Occulta datum/händelser !

  jag har en hel del information, inte bara om dessa Hoaxes utan hut systemet/teatern spelas upp som ett gameplay, där de som på riktigt ”controllerar ” det hela, spelar skickligt på bägge sidor/alla sidor.
  många inom den sk. Eliten och det politiska skitet, ja de ser/vet inte detta, utan har växt in i sina Ego -roller, och tar sig själva på största allvar
  det är en nästan ofattbar värld skådespel som visar sig om lär sig de Occulta Coderna, och deras betydelse och ursprung !

  Like

  • Hej Martin

   Tack för ditt inlägg!

   Du har helt rätt att länkarna inte innehåller frimurarkoder (eller koder som eliten använder), och det området viker jag gärna till de som har intresse och kunskap om det. Det finns så mycket annat att täcka vad gäller false flags så jag måste helt enkelt välja. Den här symboliken kan vara exra tidskrävande och jag har inte ens tagit upp en bråkdel av alla tillgängliga false flags på min blogg men försökt länka till de flesta på min youtubekanal.

   Om du har en egen blogg kanske du kan lägga upp ditt eget material där, för jag förstår att du lagt ner en del tid på det.

   GVD

   Like

 5. Pingback: Evidens för att Stockholmsterrorn på Drottninggatan enbart var en övning | Vetenskapliga partiet

 6. “Är du medveten om att även förekomsten av koncentrationslägren under andra världskriget började som en konspirationsteori – men som visade sig vara sanning?”

  Nej, jag är inte medveten om det. Bestod inte konspirationsteorin av att nazisterna påstods ha velat döda så många judar som möjligt och att myten om gaskamrarna därför uppstod som stöd för den teorin?

  Like

  • Hej Magnus
   Nu vet inte jag om du är en förintelseförnekare (som inte jag är även om jag inte känner till den exakta dödssiffran vad gäller koncentrationslägren), men jag hoppas du förstod min poäng. Folk trodde i början inte på att nazisterna hade så ondsinta planer och att de samlade ihop människor (judar, romer, etc) för att låta dem dö på löpande band i koncentrationsläger. Därför tycker jag man ska vara försiktig innan man automatiskt avfärdar en konspirationsteori eftersom det kan hända att den är sann. Det bästa är att undersöka saken och kontrollera fakta och argument.
   MVH

   Liked by 1 person

   • Hej, Annika, och tack för snabbt svar. En poäng bör backas upp av ett sant påstående, anser jag. Förintelsen är en av alla judiska lögner, men det är kanske den största, en som har vanställt historieskrivningen i över 70 år. Redan Jesus insåg vilka judarna var. I Johannesevangeliet 8:43-47 ger han en ganska uttömmande bild av dem. Jag är dock helt överens med dig om att inte avfärda konspiraionsteorier utan sakliga argument.

    Like

   • Oj oj. Poängen handlar om att man inte ska vara för snabb att avfärda en teori/konspiration. Jag använde koncentrationslägren som exempel, och eftersom de flesta tror på den officiella historien (som den är idag) så tror jag poängen går hem.
    Sen tycker jag du borde vara försiktig med att döma judarna som grupp, men det är en annan fråga.
    MVH

    Like

   • Som jag sade så håller jag med dig om avfärdandet av teorier. Vad gäller Förintelsen finns dock ingen teknisk bevisning eller något annat stöd för den annat än påstådda ögonvittnen, och som du vet kan ögonvittnen, påstådda eller verkliga, leverera osanna uppgifter. Om du inte har studerat Förintelsen rekommenderar jag t.ex. David Coles dokumentär “David Cole in Auschwitz” som finns på t.ex. YouTube; det är en bra introduktion till ämnet. Efter den finns mycket intressanta saker att studera av Robert Faurisson, Ernst Zündel, Fred Leuchter, Germar Rudolf och flera andra. David Cole är förresten jude, så det finns en och annan bra jude också.

    Men om du inte tycker om kategoriska uttalanden om judar har du alltså problem med vad Jesus säger i Johannesevangeliet. Tror du Jesus hade missuppfattat judarna?

    Like

   • Hej Jonas

    Det är bra att vi är överens om att respektera olika konspirationsteorier i alla fall, så att vi inte sågar dem direkt just för att det är konspirationsteorier.

    Om vi börjar med förintelsen. Om den är falsk krävs det att väldigt många människor skulle ljuga, liksom en hel del material i form av foton, filmer, brev, intyg, dagböcker, etc. I vissa länder var det krav att namnen Jakob och Sara fanns med i judiska pass (för att kunna hålla reda på att de var judar), och det fanns blanketter att fylla i gällande om man var heljude, halvjude, 1/4 jude, etc. Judarna hade strålkastarna på sig på ett helt annat sätt än andra folkgrupper.

    Om vi sedan tar Jesus ord om judarna så preciserar han rätt ofta att det handlar om skriftlärda och/eller fariseer och inte ens där utlovar han att det inte finns ett enda undantag för kritiken. Jesus preciserar vad kritiken går ut på, så “if the shoe fits …. ” Jesus var för övrigt själv jude i en judisk miljö. Ibland kan det vara ok att generalisera men det beror på hur man lägger fram det. Du säger exempelvis att “Förintelsen är en av alla judiska lögner, men det är kanske den största, en som har vanställt historieskrivningen i över 70 år.” Så lögnen och historierevisionen gäller alltså inte amerikaner, engelsmän, fransoser eller svenskar? Om, “jo”, varför väljer du då ut just judar för att vara skyldiga till lögner och historieförfalskning? Har du stöd för att judar mer än andra folkgrupper ljuger och historieförfalskar? Som om alla judar har gemensamma kaffepauser och går åt samma håll? Till skillnad från andra folkgrupper?

    Men återigen, ibland kan det å andra sidan vara helt rätt att generalisera (även om man ger utrymme för undantag). När det gäller kananeer och närbesläktade raser så var Gud väldigt kategoriskt, men han har å andra sidan hela bilden till skillnad från oss. Alla skulle utrotas enligt Gud (såvida de inte anslöt sig till Israel) och varnades om detta minst ett par år i förväg. Det innebär inte att bebisar gjort sig skyldiga till synd, men studerar man vilka folkgrupper det handlar om så ser man att det i olika grader handlar om ättlingar till nephilim och de var alltså jättar (eller hade anlag för det) och hade dessutom en fruktansvärd dödskultur. (Se min bloggpost om Bibelns utrotningskrig). Gud har rätt att skapa liv och därmed även att släcka liv och det här var inga vanliga Svenssons. Gud kunde se hur deras destruktiva livsstil skulle spridas och segra såvida de helt enkelt inte försvann. Människor har inte rätt till ett sådant beslut, men det har Gud.

    Like

   • Konspirationer är mycket vanliga och har så varit genom människans historia, så att ha teorier om konspirationer är inget konstigt. Det var väl i efterdyningarna av mordet på John F Kennedy som makteliten på bred front jämställde konspirationsteorier med galenskap för att skrämma folk från att fundera på möjliga konspirationer som förklaringar till världshändelser, men det gjordes ju för att skydda sin egen inblandning i det mordet och många andra hemskheter.

    Låt oss först koncentrera oss på Förintelsen så tar vi frågan om Jesus och judarna senare. Jag trodde själv på den officiella berättelsen om Förintelsen långt upp i vuxen ålder. Jag tyckte att de som sade att den inte hade hänt var lite konstiga typer, och jag brydde mig tyvärr inte om att undersöka deras argument, men efter att ha gjort personliga erfarenheter av hur stora lögner makteliten vill komma undan med, och faktiskt även kommer undan med, var jag till slut beredd att börja studera den så kallade Förintelsen som jag matats med i skolan och i massmedier långt efter min skoltid.

    Vilka bilder och filmer anser du styrker Förintelsen?

    Like

   • Magnus

    Jag håller helt med dig om att konspirationsteorier är vanliga och att maktmänniskor helst uppfostrar befolkningen att tysta ner varandra om någon uppstickare skulle våga uttrycka tveksamheter om den officiella historien. Tyvärr finns även många kristna som demoniserar medmänniskor som framför argument emot en officiellt historia.

    Jag beklagar att jag inte kan ha en större debatt om Förintelsen pga arbete och annat som jag måste prioritera. Bäst att helt enkelt googla för synpunkter på båda sidor 🙂

    GVD

    Like

   • Det är viktigt att skilja på konspirationer och konspirationsteorier; de är inte samma sak.

    Att säga sanningen kan uppfattas som demoniserande, och August Strindberg lär ha sagt att sanningen alltid är oförskämd då den inte bryr sig om de känslor som förlorade vanföreställningar kan ge upphov till.

    Vi har ingen brådska vad gäller sanningen om Förintelsen. Ta dig den tid du behöver och återkom med de bilder och filmer som du anser styrker den officiella berättelsen om Förintelsen. Tänk på Johannes 8:32.

    Like

   • Ja värst är det när människor som säger sig vara kristna inte förmår acceptera att det finns folk med andra åsikter. Är åsikterna synd? Så kan det ibland vara. I så fall så kan en kärleksfull dialog vara bättre än en hånfull attack:

    Jak. 5:19 Mina bröder, om någon bland er kommer bort från sanningen och någon för honom tillbaka, 20 så skall denne veta att den som återför en syndare från hans villoväg frälser hans själ från döden och överskyler många synder.

    Like

 7. Tekn på falsk flagg :

  ”…”Vår medarbetare och politiker var svårt skadad och klarade sig tyvärr inte. Det är väldigt tragiskt. Våra tankar går till familjen”, säger Peter Asp, informationschef i Trollhättans stad, rapporterar Göteborgs-Posten.
  Expressen uppger att kvinnan blev 66 år och att hon jobbade som lärare vid sidan av politiken….”.

  Like

 8. Haha seriöst.. att människor tror på det här. Lägg din tid på något annat.. om nu ögonvittnen inte är pålitliga så kan ju hälften av dina argument anses vara opålitliga då de bygger på ögonvittnen.. som jag tvekar på att du intervjuat själv..

  Like

  • Hej Fredrik.
   Jag skriver i min blogg att ögonvittnen kan vara sanna eller falska. Det är lätt att missa information.
   Exempel på falska ögonvittnen är när flera ögonvittnen berättade att de sett gärningsmännen på 7.40-tåget gällande Londonattackerna 2005 (i enlighet med den officiella bilden som det är tänkt att folk ska tro på). Problemet är bara att 7.40-tåget var inställt. Ögonvittnena ljög alltså, och “gärningsmännen” hann alltså inte med de tåg som senare exploderade. Hmmm

   Liked by 1 person

   • Hej Harald.
    Osäker vem du syftar på men min ståndpunkt är att ögonvittnen kan vara sanna eller falska (båda sidor). Det kan handla om både lögner och missförstånd, och därför är det säkrast att vara försiktig.

    Like

   • Tack för svar.
    Ögonvittnen är essentiella för skaperna av ff.
    Därför kan man direkt säga vem som är falska.
    T eks ble den maskerade !! sjåfören identifierad flera mil unna av “vitnen” som kjente igjen honnom ifrån central-station bilderna som var mycket otydliga.
    Hadde du klarat av det?

    Like

 9. Problemet med att detta skulle vara en false-flag är det troliga resultatet.
  Vem som helst förstår ju att SD vinner på detta.
  Vad har ‘eliten’ för intresse av det?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s