London, 7/7 2005

Vi har många obesvarade frågor gällande bomberna som orsakade minst 52 människors död i London, men vi vet i alla fall så mycket att den officiella förklaringen absolut inte är sann

Historiskt sett är mycket vanligt att en terrorövning sker på samma tid och plats som ett ”autentiskt” terrordåd inträffar med exakt samma ingredienser (9/11 i New York, Oklahoma, Sandy Hook i Newtown, Boston, Madrid, etc) och det gäller även London 7/7 2005. Terrorövningarna den dagen gick ut på att försvara sig mot exakt det som också inträffade i verkligheten denna dag i den engelska huvudstaden när flera bomber detonerade i både tunnelbana och buss. Sannolikheten att en planerad övning inträffar (med samma innehåll) samtidigt som ett riktigt terrordåd inträffar på exakt samma plats och dag är försvinnande liten, och därför är det inte så konstigt om man frågar sig om terrordådet i själva verket var planerat? Speciellt när man ser hur de ansvariga ljuger, motsäger sig själva och vägrar att svara på frågor, samtidigt som BBC och annan mainstream media som vanligt täcker upp för politikerna vid makten och avhåller sig från att ställa alltför besvärande frågor. Om man tänker på att BBC annonserade ut att WCT 7 i New York (9/11) rasat ca 25 minuter INNAN det i själva verket rasade, kan få oss att misstänka att ledningen för BBC kände till terrorattackerna på förhand både vad gäller 9/11 och 7/7 i London.

För att läsa om andra teorier måste man gå till alternativ media, men det är det få som gör eftersom de litar på informationen från mainstream media och eftersom de kanske dessutom fått för sig att alternativ media bara handlar om dålig journalistik. I själva verket är det ofta precis tvärt om i många länder. Därför är det lätt hänt att man viftar bort alternativa synsätt som rena konspirationsteorier som saknar grund, för om det fanns någon sanningshalt i historierna så borde man väl kunna läsa om dem tidningarna och hört om det på tv – i mainstream media? Men media går ofta i politikernas ledband.

Det ser onekligen ut som några få personer i toppen lurat fyra stackars muslimska unga män att vara med i en terrorövning genom att få dem att tro att det just bara handlade om en oskyldig ÖVNING. Det kan förklara ganska många udda saker som inträffade denna dag, och man kan fråga sig vad man själv skulle göra om man först tror att man är med i en övning och sedan får höra rykten om att bomber exploderat på riktigt vilket lett till flera människors död, och att man själv misstänks för dåden och jagas av polis. Sanningen är ju att dessa män missat de tågavgångar som det var tänkt att de skulle hinna med eftersom avgångarna var inställda – och detta var förstås en STOR miss i protokollet från ledningens sida! Det fick till följd att bomberna (som var utplacerade sedan tidigare) exploderade utan att dessa unga män var ombord, vilket förstås inte ser bra ut för de som planerade dåden! Och hur kan en ryggsäck på en persons rygg ens åstadkomma 2-3 stora explosionshål i golvet på ett tåg, där vem som helst kan se att explosionerna måste ha detonerat från en plats under golvet för att explodera UPPÅT, i stället för tvärt om (explosion ovanför golvet som går utåt och neråt). Extra märkligt när man tänker på att ryggsäcken i fråga ju inte ens fanns ombord (grabbarna hade ju missat tågavgången).

Trots att det är BEVISAT att de misstänkta personerna inte skulle kunna ha tagit dessa tågavgångar (eftersom de var inställda) så hävdar de ansvariga fortfarande att de gjort just det. Vidare är det bevisat att det enda fotot där man kan se dessa 4 personer tillsammans är MANIPULERAT, eftersom det endast är en person som befinner sig på fotot medan de andra 3 är inklippta via photoshop! Det finns överhuvudtaget inget som helst bevis för att dessa unga män är skyldiga. Det fanns hur många CCTV-kameror som helst placerade just där dessa män rörde sig, men självfallet sägs dessa kameror vara ur funktion, och på så sätt så klarar sig polisen från att förklara varför männen inte var på de platser under de tidpunkter som det var tänkt för att kunna utföra brotten.

Lite senare den dagen så informeras engelsmännen (förmodligen en nyhet som det inte var tänkt att avslöja) om att tre terrorister skjutits till döds av polisen vid ett annat ställe i London – och denna nyhet var det sedan helt tyst om trots att det är en mycket intressant information. Det beror förmodligen på att det inte ser bra ut att ha dessa terrorister springandes lösa när det är tänkt att de redan borde vara döda genom sina självmordsattacker. Så fort det uppdagages att bombplanerna misslyckades (de tänkta syndabockarna fanns ju inte med ombord), så var ju risken överhängande att grabbarna i stället berättar för alla som vill höra att de blivit lockade i en fälla och att polisledningen är de egentliga skurkarna. Visserligen kanske inte alla skulle tro på en historia att den högsta ledningen inom polisen med flit skulle orsaka en sådan tragedi, men kanske deras egna muslimska medbröder skulle göra det. De visste åtminstone att de absolut inte skulle kunna gå till polisen för att få hjälp eftersom det var just polisen som satt dit dem.

Nu är ju de flesta inom polisen i England ärliga, men det räcker med att några personer i LEDNINGEN bestämt sig för att starta en sådan djävulsk plan ihop med några politiker. De flesta poliser som deltog i övningen trodde förmodligen helt och full på att det var just en övning, och att terrordådet som följde var ett riktigt terrordåd som inte var planerat. Många kanske tror detta än idag, men det är ändå många engelsmän som hittat för många motsägelser och hål i historien för att de ska kunna tro på den. Utanför Storbritannien har man ju förstås läst på ännu mindre om terrordådet 2005, och det som står att läsa i våra tidningar är ju hämtat just från engelsk mainstream media som uttalar sig hånfullt mot de som gör invändningar och ställer frågor angående alla dessa motstridiga uppgifter.

I början ljög den engelska polisledningen och påstid att de här killarna var helt okända och vita blad, men sedan framkom det att så inte var fallet eftersom polisen övervakat dem under flera år och de var därför välkända hos polisen. De skulle kunna utgöra perfekta “patsies” (utsedda syndabockar) pga deras bakgrund.

En del av filmerna kanske har en dyster inledning om krig och spioneri i allmänhet, men bläddra fram i filmen om du inte vill se inledningen.

1 Comment

One thought on “London, 7/7 2005

  1. Pingback: Terror på Drottninggatan – false flag eller frukten av byråkratisk russofobi? | Peter Harold – Skrivarens blogg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s