Sandy Hook, CT, 2012

Sandy Hook, USA, och Adam Lanza som sägs ha skjutit ihjäl flera barn i en skola

Eftersom det varit så mycket lögner och motsägelsefull nyhetsinformation om Sandy Hook så kan man inte göra annat än att vara skeptisk till den officiella bild med stora hål i, som politiker/massmedia gärna vill att vi ska tro på utan att ställa besvärande frågor. Mest besvärande är alla de skådespelare som spelar föräldrar till de barn som sägs ha omkommit i skolmassakern, och som gör sitt allra bästa för att klämma fram tårar utan att ens vara i närheten av att lyckas. En del blev intervjuade av CIA-kopplade Anderson-Cooper på TV-kanalen CNN (eller CIA/CNN), och vid ett tillfälle står han med en ”mamma” framför en blue screen – vilket är ganska tydligt eftersom hans näsa ibland försvinner i bild. Om det nu finns “äkta” sörjande föräldrar – varför inte intervjua dem i stället för skådespelarna? Att FEMA använder sig utav skådespelare vid en del av sina terrorövningar är känt från deras egen hemsida där de annonserar efter skådespelare som ska spela olycksoffer. Dessa skådespelare måste sedan skriver avtal på att inte dryfta för någon vad de varit med om.

Mest beklämmande är förmodligen (den bekräftade) skådespelaren Gene Rosen som menar att han hade några av barnen på besök i sitt hem, efter att plötsligt ha träffat på dem i sin trädgård. Han hade flera motsägelsefulla påståenden om barnen, och dessutom var han en av många som sågs cirkulera runt kring brandstationen – runt, runt i cirklar för att ge sken av rörelser och kaos. Inne i brandstationen kan man se massor av vattenflaskor (som ser ut att vara placerade på stora trallar), och bakom brandstationen kan man se granar placerade i klump redan den 14/12 2012 (dagen för massakern) – åtminstone om man ser flygfilmer – och senare sägs granar ha skänkts till Sandy Hook för att representera varje barn som omkommit. Det känns som en hel del förberedelser gjordes för en kommande massaker den 14/12, och det kan också förklara de många tweets och Facebooksidor om Sandy Hook-offer som gjordes/startades dagen/dagarna INNAN den 14/12! Självfallet var det dessutom en terrorövning i närheten (med samma ingredienser) samma dag som ”massakern”, och det brukar vara det främsta tecknet för en false flag.

Vidare kan man fundera på varför så många av de familjebilder som presenterades verkar ha varit digitalt manipulerade, varför inga filmer från de många övervakningskamerorna har visats (om de ens fungerade den dagen), varför inga omkomna eller skadade barn någonsin sågs föras ut ur skolan, varför ingen vill säga något om de flyende män som sprang i skogen strax efter skottlossningen, hur det kommer sig att vapen hittades i en främmande persons bil vid skolan – som det sägs att Adam Lanza använde – och varför de ens hittades i bilen när det påstås att Adam använde vapnen inne i skolan. Och hur kan en smal och vek ung man som Adam orka bära alla dessa tunga vapen och byta patroner i en sådan rask takt? Det anser vapenproffs är helt orimligt.

Adam Lanza sägs ha haft sin brors ganska färska ID på sig när han hittades i skolan, vilket är konstigt eftersom brodern själv säger att de inte träffats på ett par år. Det är mycket svårt att hitta några nyligen tagna bilder på Adam och hans bror, och grannar i Newtown säger sig inte ha sett till familjen på flera år. Det sägs att modern regelbundet tagit med sig sina söner redan som små för att öva skytte på en skjutbana, men efter kontroller med samtliga skjutbanor i Newtowns omkrets så finns det inga uppgifter som stödjer denna idé. Det sades också av ”vittnen” att modern jobbade på skolan, men det visade sig senare att hon inte hade några kopplingar alls till Sandy Hook-skolan.

Här nedan är en hel spellista med Sandy Hook filmer, och jag kan rekommendera den från Christina Taylor Green. Vad som egentligen hände vet vi inte, så vi kan bara spekulera och ställa frågor – som tyvärr inte alltid kommer att besvaras. Att bara artigt skippa obekväma frågor och acceptera en officiell linje är inte alltid bra journalistik. Speciellt inte om man ser att saker och ting i historien inte passar ihop. Att avfärda en historia som ”bara löjliga konspirationsteorier av folk som söker drama”, utan att ens ha hört argumenten, är inte särskilt objektivt eller ärligt. Ett sådant förfarande gjordes även under andra världskriget när det påstods att den politiska ledningen i Tyskland gasade ihjäl miljontals oliktänkande i koncentrationsläger. Den idén lät visserligen helt absurd och osannolik, men den visade sig ändå vara sann.

Det finns givetvis många fler videor på nätet (exempelvis ytterligare detaljer om de drabbade familjermedlemmarna, och ytterligare detaljer om de skådespelare som syns i flera intervjuer), men här nedan finns ett urval.

Du kan läsa mer om Sandy Hook på denna hemsida som heter Sandyhooktruth.

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s