TOM CLANCY, författaren död under mystiska omständigheter

tom clancyFörfattaren Tom Clancy, död vid 66 – 1 oktober 2013

Var han en i mängden som visste för mycket? Precis som journalisterna Michael Hastings, Andrew Breitbart och flera andra? Det låter för grymt för att vara sant, men eftersom det hänt flera gånger förut att folk som vetat för mycket dött under mystiska omständigheter så måste frågan ställas – och speciellt om trovärdiga källor gör ett sådant påstående. Ett svar kommer vi förmodligen aldrig att få, och inte ens hans förläggare verkar vilja eller kunna berätta så mycket.

Artikeln nedan kan läsas i original här

On tonight’s The Wise Shall Understand Radio Broadcast, our guest was Dr. Jim Garrow whom you may remember shocked the world by saying this back on January 21, 2013:

“I have just been informed by a former senior military leader that Obama is using a new “litmus test” in determining who will stay and who must go in his military leaders. Get ready to explode folks. “The new litmus test of leadership in the military is if they will fire on US citizens or not”. Those who will not are being removed,” –source.

Dr. Jim Garrow reveals himself to be covert government agent.

As a long-time friend and guest on NTEB Radio, we know Dr. Garrow to be a previous Nobel Peace Prize nomineeand executive director of the Bethune Institute’s Pink Pagoda Girls school and rescue outreach in China. But on our show tonight, Dr. Garrow made the amazing revelation that he had, in fact, right up until this past Wednesday night at midnight, spent 45 years as a covert CIA operative. Garrow said that as a result of his “litmus test” statement in January, he was outed from the agency by Obama, and forced to accept early retirement.

But the revelations didn’t stop there.

In addition to revealing that Andrew Breitbart had been killed under orders from Obama administration officials, he also said that spy thriller novelist TOM CLANCY had also be killed in much the same way, and for the same reasons. Garrow said that Clancy had been spoon fed inside information for years from covert operatives for his novels, and he knew too much. Interestingly, when asked about where he got his ideas for his novels, Clancy had said this before he died:

““I hang my hat on getting as many things right as I can,” Mr. Clancy once said in an interview. “I’ve made up stuff that’s turned out to be real — that’s the spooky part.” NY Times

A little too real, as it turns out. Dr. Garrow said the reason no autopsy was performed for the first 5 days is that it ‘takes that long for the chemicals he was poisoned with to work their way out of his body’.

Lastly, he revealed that Obama’s administration was made up of Marxist Muslims who all take their orders from Senior Adviser to the President, Iranian-born Valerie Jarrett. Dr. Garrow said that it is well known to intelligence agencies all over the world that Obama is a foreign plant who was placed on the path to the presidency by ultra-rich Saudi nationals This is why, Garrow said, that all of Obama’s education records have been permanently sealed.

Garrow paints a bleak picture of a compromised America that is collapsing under internal attack from foreign forces.

Guardian Express:

Tom Clancy, master detective writer, died mysteriously on October 1st, at the age of 66.  The reason he was taken before his time is as mysterious as his books.  Clancy’s publicists are still not telling.   John Hopkins Hospital in Baltimore has not released a statement either.  The Baltimore Sun announced, most discretely, that the cause of death was, “a brief illness”.  No source was provided.  His family has added to the intrigue by saying they were not expecting to lose him.

It’s a growing mystery and his son, Thom Clancy, blanketed the tragedy further by tweeting about his father, “One of the last things that dad and I talked about was how grateful he was for his fans. That’s a sentiment that I share right now.”  How did it happen?  The fans do not appear to be to blame.

 

 

7 thoughts on “TOM CLANCY, författaren död under mystiska omständigheter

 1. Det kan ligga något, eller mycket, i en del konspirationsteorier men ofta är de bara för vilda och grandiosa.

  Like

 2. Marxistiska muslimer låter definitivt som en självmotsägelse. Såg f.ö. begreppet “Judeomuslim” på en konspirationssajt en gång…

  Det finns nog konspirationer, riktiga sådana, men inte fullt så många och inte så bisarra som man kan hitta exempelvis på “Above Top Secret”. BAra som en gissning skulle jag tro att det ligger något i 1-5 % av alla påstådda fall.

  Sedan är det också lite lustigt att de som dras till konspirationsteorier verkar dras till dem som styrker deras egen agenda. Vänsterfolk har superdetaljerade och överspända teorier om bröderna Koch och högerfolk har sådana teorier om Obama. Det räcker tydligen inte med sund argumentaion utan man tar till rövarhistorier och rena lögner som “dödspaneler” och liknande.

  Våra hjärnor söker mönster i en ganska förvirrande värld och då kan det bli såhär. Hitler och Stalin hade sina bisarra vanföreställningar och fick världen i brand. Det kan hända igen.

  Håll dig till Jesus, säger jag, han är sann! Varför ska du ut i (oftast) amerikansk psykopatologi och deras falska profeter? Räcker det inte med Jesus?

  Ett exempel: Påståendena om Apolloprojektet som bluff innehöll så många argument av så låg kvalitet att man inte ens orkade ta sig för pannan. Varför såg man inte några stjärnor? Varför stod flaggan ut när det inte finns någon vind? Sönderklippta intervjuer som ansågs styrka saken osv.Det fanns hur många bra motargument som helst, men nehej, de stackars brinnande hjärnorna gick inte att släcka. Sådant bådar inte gott för mänskligheten.

  Jag kanske har fel? Men alla dessa konspirationsteorier och alla dessa religioner och gurus och politiska riktningar kan inte vara sanningen samtidigt. Man måste göra så gott man kan och använda sig av något som kallas URSKILJNINGSFÖRMÅGA. Man måste pröva andarna, se efter om frukten är god, man måste tänka och ha omdöme. Annars blir man ett offer för vem som helst som påstår saker.

  Like

  • Hej Klaus

   <<Marxistiska muslimer låter definitivt som en självmotsägelse.

   Visst finns det muslimer som är kommunister, men nu handlade just min artikel om källan till det här om Clancy.

   <<Såg f.ö. begreppet ”Judeomuslim” på en konspirationssajt en gång…

   Nu förstår jag inte vad det har med saken att göra. Försöker du med "guilt by association"? Om du är Stockholmare och jag ger exempel på elaka stockholmare, så gör det även dig till en elak Stockholmare?

   <<Sedan är det också lite lustigt att de som dras till konspirationsteorier verkar dras till dem som styrker deras egen agenda.

   Själv har jag ingen agenda mer än att hitta sanningen. Jag är glad att du skrev "verkar", för annars hade jag bett dig att ge statistik för det du säger.

   << Hitler och Stalin hade sina bisarra vanföreställningar och fick världen i brand. Det kan hända igen.

   Ja, tänk när Hitler lurade världen att tro att en del av de ghetton som han grundade var tänkta för åldrande judar, där det fanns utrymme till gymnastik och andra fritidssysselsättningar. Han gjorde propagandafilmer och lurade världen. Om någon skulle påstå att det förekom oegentligheter, tvång och dödande skulle det förstås finnas folk som utan att undersöka saken skulle ropa:

   "KONSPIRATIONSTEORIER! Märkligt vad folk verkar dras till konspirationsteorier! Vad vinner de på det? De verkar arbeta för sin egen agenda. Nej, de borda vara tysta och acceptera det som politikerna säger till dem och sluta med sina falska teorier såvida de inte kan bevisa dem! Har de inte annat att göra? Skulle den tyska ledaren verkligen göra något så demoniskt? Aldrig i livet!!"

   <<Håll dig till Jesus, säger jag, han är sann! Varför ska du ut i (oftast) amerikansk psykopatologi och deras falska profeter? Räcker det inte med Jesus?

   Borde de som avslöjade koncentrationslägrena också ha varit tysta och hållit sig till Jesus? Bör journalister hålla tyst och hålla sig till de officiella historierna som regeringen serverar, även om de ser konstiga självmotsägelser och hör vittnen som kommit fram med en helt annan historia?

   <<Ett exempel: Påståendena om Apolloprojektet som bluff innehöll så många argument av så låg kvalitet att man inte ens orkade ta sig för pannan.

   Jag noterar att du inte gav mig ett enda exempel på felaktighet. Själv har jag studerat båda lägren och har ett gott samvete. Jag vill aldrig göra mig skyldig till att avskriva något utan att höra vad de säger.

   <<Men alla dessa konspirationsteorier och alla dessa religioner och gurus och politiska riktningar kan inte vara sanningen samtidigt.

   Inte heller kan alla "officiella historier" vara sanna samtidigt eftersom personer och delhistorier motsäger sig varandra. Därför är det bra journalistik att ställa frågor även om de är obekväma, och att lista motsägelser och konstigheter.

   Ta det här med 7/7 London, tex. Är det inte lite misstänksamt att terroristerna tyvärr missade tågen som exploderade pga innehållet i deras ryggsäckar som inte ens var ombord? Är det inte konstigt att det var en terrorträning exakt samma dag och som skulle gå till på exakt samma sätt? Är det inte konstigt att CCTV-kamerorna slutade att fungera och att de fåtal bilder som visades antingen hade fel datum eller inget datum alls? Och att polisen först ljög och sa att terroristerna var totalt okända för dem, när det senare visade sig att de övervakat dem under flera år?

   Like

 3. Men snälla…
  Råkade surfa in på din skrift om försoningsläran. Tyckte om det jag läste och sparade den för att läsa hela senare. Blev nyfiken på resten av bloggen och så besviken jag blev över att hitta denna artikel om en person med uppenbar paranoia. Tragiskt.
  Klaus Seigel

  Like

  • Hoppas du läser mina inlägg om NY 9/11, London 7/7, osv. Eller kollar videofilmerna på min youtubekanal om diverse konspirationsteorier. T. ex mordet på prinsessan Diana.

   http://www.youtube.com/user/bjorkbloggen

   Den dagen vi automatiskt böjer oss för konstiga officiella historier med många hål, och slutar ställa obekväma frågor är det ute med oss. Jag har lovat mig själv att aldrig döma bort en teori som jag inte först studerat (direkt från källan).

   GVD

   Like

  • Det där vet jag inte ens om jag förstod. Menar du de små färgglada ikoner som jag har på min högra sida? Du kan gå till en bloggkatalog och läsa hur man gör för att finnas med på deras sida, och då måste man sätta upp en sådan liten markör. Det är bara att följa instruktionerna på sidan. Vad gäller Bloggportalen är det en av få kataloger som jag misslyckas med. Min RSS visas tyvärr inte hos dem, och möjligen är Chrome en bov. Har inte lyckats lösa problemet.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s