Kärnvapenspetsar förflyttas i hemlighet i USA – används för false flag attacker i South Carolina?

USADet är vist att varna för false flag attacker medan de ännu är i planeringsstadiet så att de INTE utförs i själva verket. Det ser onekligen dumt ut att skylla på terrorister och “vi hade ingen aaaaning att något sådant skulle hända” om nyhetsmedia långt innan visar att just en sådan attack simulerades med stora övningspådrag långt innan den utfördes. Det är mycket troligt att en lång rad attacker undvikits på det sättet – exempelvis en kärnvapenattack på Texas Super Bowl 2013, och bombattacker vid en stor scoutkårsamling i Virginia, också 2013. Andra false flag attacker har tyvärr inte bromsats, såsom 9/11 i NY, 7/7 i London, bombingarna i Boston Marathon, skolskjutningen i Sandy Hook, Operation Northwood, etc. Jag är rädd att Obama i detta läge känner att kemiska attacker i Syrien inte räcker för att motivera ett krig i landet (vilket kan leda till världskrig), och därför kanske han hittar på fler drastiska åtgärder i form av attacker – som han skyller på terrorister – för att få större stöd för ett krig.

Senatorn i South Carolina menar att delstaten är fokus för terroristattacker, såvida inte USA går i krig mot Syrien…

Hela artikeln nedan med videoklipp från Infowars kan ses här.  

“Dyess is beginning to move out nuclear war heads today. I got a tap from DERMO earlier. He said it was the first time they have been even acknowledged since being put there in the 80′s. No signature was required for transfer… There was no directive. He said that Dyess Commander was on site to give authority to release. No one knew where they were going really, but the truck driver said to take them to South Carolina and another pick up will take them from there.” 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s