Andra Bloggare

Vill du få artiklar publicerade på min Blogg? Skicka artikeln till mig på annikalbjork@gmail.com så kan den bli antagen. Självfallet så publiceras den inte om den går tvärt emot åsikterna på den här Bloggen, men du kanske kan skriva om ett ämne där våra åsikter inte går isär? Förmodligen har vi det gemensamt att vi vill nå ut med det viktiga budskapet till så många som möjligt.

Ingen Blogg och Bloggare är ju den andra lik och vi har förmodligen inte samma åsikter i precis alla områden även om vi är Bibeltroende, men om våra åsikter är ganska lika så vinner vi dessutom på att länka till varandra för att nå ut till fler. Att länka till en Blogg betyder inte att man håller med om allt på den Bloggen, (men å andra sidan vill man heller inte länka till en Blogg som man absolut inte vill stödja).

Artiklarna publiceras under denna flik.

När du skriver är det också ok att kopiera från ditt egna material, MEN jag misstänker att Google inte gillar att samma textmassor publiceras på flera ställen (risk för plagiat och straffpoäng), och därför är det i så fall bäst att du blandar och rör runt lite i texten så att Google inte tycker att texterna är alltför identiska.

(År 2013 hade besökare från 152 länder besökt min Blogg, inklusive Kina, Nordkorea, Vitryssland, Vatikanstaten, Namibia, Oman, Laos, Kambodja, Fijiöarna, Komorerna, Lettland, Grönland, etc. )

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s